Serveis

On no arriben les paraules

Des d’Adéus, posem la música i la nostra dilatada experiència a la teva disposició oferint serveis de suport a les empreses funeràries i a les famílies en el seu procés d’elaboració del dol.

Protocols funeraris

SABER MÉS

Gestió de tanatoris

SABER MÉS

Suport emocional i al dol

SABER MÉS

Musicoteràpia

SABER MÉS

Música a hospitals i residències

SABER MÉS

Concerts solidaris

SABER MÉS

Protocols funeraris

Una cerimònia memorable, propera i personalitzada va més enllà de la música i les paraules. És per això que dissenyem protocols per cerimònies de comiat, a peu de tomba, comiats en el moment de la incineració, entrega de cendres,…

Gestió de tanatoris

El nostre equip d’Adéus és també l’equip de suport a tanatoris que, per les seves característiques, puntualment es poden beneficiar de personal extra per recepcionar el difunt, preparar la sala, atendre a les famílies durant l’horari de vetlles, obrir i tancar les instal·lacions, tot garantint el bon funcionament  de la vetlla.

Suport emocional i al dol

El dol es defineix com el procés psicològic produït per una pèrdua, especialment per la mort d’una persona estimada.

La intensitat i característiques associades al dol poden variar en funció de la persona que el viu i les circumstàncies que envolten aquesta pèrdua. El més important  és respectar els temps de cadascú i ser conscients que el dolor anirà disminuint de manera progressiva. 

El camí del dol és un camí molt personal, però que no has de fer sol. Si necessites ajuda i acompanyament professional, Adéus compta amb una xarxa d’experts terapeutes i musicoterapeutes per guiar-te i estar al teu costat quan més ho necessitis.

Musicoteràpia

La musicoteràpia és una teràpia complementària en tractaments multidisciplinaris que treballa la simptomatologia que presenten els pacients. La seva utilització en el marc sanitari és avui una realitat que a poc a poc es va refermant a Espanya.

La musicoteràpia aplicada a pacients de càncer i altres malalties cròniques redueix l’ansietat en els pacients; ajuda en la coordinació de les extremitats superiors i inferiors; i també atenua el dolor.

Música a hospitals i residències

Apropem la música a persones internades a hospitals i residències, els seus familiars i al personal que hi treballa; petits concerts per fomentar la diversió, deixar de banda per uns moments les preocupacions del dia a dia, i potenciar la sociabilitat entre pacients i/o residents.

Concerts solidaris

L’equip d’Adéus estem compromesos amb la vida; volem compartir les nostres passions i posar el nostre granet de sorra en construir un món millor. Per això, no dubtem en participar en accions socials properes als nostres cors.