Homenatges

Al teu costat quan més ho necessites

Posem a la teva disposició el nostre equip de professionals en el sector funerari: músics, cerimonials i musicoterapeutes amb un gran nivell humà i dedicació.

Música en directe a funerals

SABER MÉS

Oratòria per cerimònies personalitzades

SABER MÉS

Homenatge digital

SABER MÉS

Homenatges a domicili

SABER MÉS

Creacions musicals pròpies

SABER MÉS

Memorials institucionals

SABER MÉS

Música en directe a funerals

Els nostres músics interpretaran en directe, durant la cerimònia del funeral, peces musicals representatives dels teus sentiments per la persona a qui acomiadem, posant en valor el seu record, i que van estar presents a la seva vida.

La música ens connecta, ens ajuda a compartir les nostres emocions en comunitat i és l’expressió més directa dels sentiments.

Oratòria per cerimònies personalitzades: laiques i mixtes

Realitzem cerimònies funeràries personalitzades per retre homenatge a la persona difunta de qui ens acomiadem. En col·laboració amb la família, dissenyem el contingut del missatge a compartir: un recorregut per la seva vida, descrivint la seva personalitat i la relació amb les seves persones estimades.

Paraules, música, poemes, oracions, i textos significatius que dibuixen moments i sentiments compartits amb la nostra persona estimada.

Homenatge digital

Un homenatge que perdurarà en el temps i que pots compartir per email, whatsapp, i xarxes socials. Editem un vídeo amb el text personalitzat de la cerimònia, imatges que ens proporcioneu i una peça musical significativa, fent honor a la persona estimada que ens ha deixat: la seva personalitat, els seus gustos, característiques que la feien especial, records compartits que voleu fer valdre, anècdotes que defineixen tant a la persona com la seva relació amb els seus éssers estimats.

Si no es disposa del text original de la cerimònia de comiat, redactarem un basat en el que compartiu amb nosaltres en una entrevista dirigida.

Homenatges a domicili

Si desitges retre homenatge una persona estimada fora dels emplaçaments tradicionals com són els tanatoris, parròquies o cementiris, Adéus posa a la teva disposició el nostre equip de mestres de cerimònies, assessors de protocol i músics per celebrar el comiat, homenatge, o aniversari amb una cerimònia propera, emotiva i personalitzada en tots els aspectes.

Junts dissenyarem un moment inoblidable que s’adapti als teus desitjos i a la personalitat del teu ésser estimat.

Creacions musicals pròpies

La música arriba on no arriben les paraules. Quan vulguis expressar els sentiments i descriure les emocions que et desperta la persona estimada que ens ha deixat amb una peça musical única i personal, el nostre equip de músics i compositors la crearan per a tu.

Deixa’ns transformar en melodia la seva essència, el que vau compartir i el que significa per a tu.

Memorials institucionals

Hi ha ocasions que, per la seva magnitud i rellevància, mereixen homenatges institucionals i/o col·lectius creant un espai per compartir un acte solemne de comiat pel record.

Des d’Adéus, dissenyem l’acte, coordinem el protocol, actuem de mestre de cerimònia, i participem amb la música en directe.